Har du
Har du brug for hjælp?

Bemærk: Vi har ikke direkte salg til private.

Ring til os, så hjælper vi dig med at finde din nærmeste forhandler.

Kundeservice:

Tlf: +45 98 23 60 88

Fax: +45 98 23 61 44

info@scantool-group.dk

 

Åbningstider:

Man-Tor: 8.00 - 16.15

Fre: 8.00 - 15.00

HM Machinery A/S
Vi er specialister i udvikling og produktion af maskiner til rør- og pladebarbejdning. Vi lytter til vores kunder og udvikler kontinuerligt nye maskiner til vores sortiment, så vi altid kan tilbyde et komplet sortiment af kvalitetsmaskiner der passer til vores kunders behov.
HM Machinery A/S
HM Machinery forbedrer din produktivitet og reducerer afbrydelser i din production. Vores maskiner er pålidelige, fremstillet af den bedste kvalitet, og nemme at bruge.

Det hele starter i Thisted

Det hele startede i 1968, da Thisted Elektro & Køleteknik bliver stiftet, og får til opgave at være servicefirma for el-installationsfirmaet HM Mortensen i Thisted med hovedvægten på salg og reparation af elektromotorer.

I 1977 ændres navnet ændredes til H.M. Elektro ApS, og i 1979 startede man produktionen af pladebearbejdsningsmaskiner. Firmaet havde nu udviklet sig til en maskinfabrik, med løbende og stadig større produktion. Som resultat af den stigende eksport og for at matche det internationale marked, skiftede virksomheden navn og selskabet omdannes til aktieselskab.

1979 Produktionen af pladebearbejdningsmaskiner påbegyndes, og virksomheden er nu en maskinfabrik med stadig større og større produktion.

Salgsselskab i England

Som resultat af stigende eksport, og for at matche det internationale marked, skiftede virksomheden navn og blev samtidig til et aktieselskab, med navnet H.M. Production A/S. I 1994 tager især eksporten til England fart, og derfor oprettes datterselskabet H.M. Production UK Ltd. Domicilet havde placering i udkanten af London. Samme år overtager H.M. Production det svenske selskab Strands Mekaniska Verkstad, der producerer geardrevet søjleboremaskiner.

I 1997 ændres endnu engang, og denne gang til H.M. Machinery AB, men allerede i 1998 dannes H.M. Koncernen bestående af H.M Production A/S og datterselskabet H.M. Automatic A/S.

I 1999 sammenlægges de to enheder og virksomheden får hovedsæde i Rosenfors, Sverige. Samme år overtager H.M.Holding Grindsted Jono Technologi ApS, med alle produktionsrettigheder til hydrauliske maskiner indenfor pladebearbejdning i emner op til 20 mm tykkelse og 4 m længde. Man så potentialet og mente at det komplementerede H.M Productions maskiner til tyndpladebearbejdning og man mente at der ville være et stort potentiale for vækst. Året efter i 2000 overtager H.M. Holding A/S en mangeårig underleverandør, WK Værktøjs & Maskinfabrik med datterselskabet WK Tools, beliggende i Thisted.

Scantool Group overtager virksomhederne og under det samlet navnet HM Machinery.

Scantool Group overtager marts 2005 HM Gruppens selskaber HM Teknik A/S og HM Machinery A/S i Thisted. Udover overtagelsen af de totale lagre på Thisted fabrikkerne er HM's salgslagre i Sverige, Tyskland og Slovakiet også med i overtagelsen. Alt blev flyttet til Scantools fabrikker i Brovst, og med handlen følger også alle enerettigheder, tegninger, designs og logo. og fortætter som et selvstændigt brand under Scantool Group.

 

 

Godt håndværk der går i arv
Se Scantools præsentationsvideo.
Nyheder fra Scantool Group

Nyheder fra Scantool Group

Læs de seneste nyheder fra Scantool Group

Læs mere
Kommende messer

Kommende messer

Se hvilken messe Scantool Group er på næste gang

Læs mere